Måndag evening! en glad sådan!

Vad underbart det är att bara ha en egen  måndagskväll för sig själv!

Panera Bread

Jag sitter här på Panera Bread i Swampscott, det är lördag idag! Vi hade öppet hus idag klockan halv tio, vilket tvingade mig och resten av familjen Cassidy Fougere att stiga upp tidigt och städa! Huset blev tillslut skinande rent och pojkarna och Pattrick åkte iväg till Salem för en fika,


Jag bestämde mig för att ta med datorn och sätta míg på panera bread, ett populärt cafe här i Swampscott, gratis wi-fi dessutom.  Vid elva ska jag och Lisa ta och fara iväg till IKEA, som ligger en cirka 50 minuter härifrån, om vi hittar rätt väg så att säga.

Nu har jag varit här i sex månader och två veckor,   vet inte riktigt om tiden har gått sakta eller snabbt. Vissa perioder har gått riktigt fort. Speciellt den senaste perioden. Jag börjar redan känna av halvt panik om vad jag ska göra när jag kommer hem till lilla sverige. Jag har kollat runt och fått vissa ideer, Afrika och Spainen är två av dem. men ingenting är klart än så länge så att säga.

Min favorit hemsida har nu blivit. www.channel131.com . Som youtube ungefär, men sidan har flera olika filmer och program som du kan kolla på. Inte världens bästa kvalitet men det funkar för oss " otåliga"

Nu ska jag iväg och hämta Lisa!
hejsvejs!


Tack Aftonbladet!

Jag har insett att läsa aftonbladet är det enda sättet jag faktist kan läsa om vad som händer " i den yttre världen"

RSS 2.0