bilder uppdateras

Nu har jag laddat in mina senaste bilder ifrån en massa olika tillfällen.!

Lisa, jag och Klara utanör quiency market




Joseph och Nicholas leker för fullt i lekrummet



My lovely room!

     

mitt vardagsrum utanför sovrummet

 

Och slutligen JUL dekorationen på Burlington mall




Hejs svejss!

10 av tio!

Taylor Lautner är inte dåligt snygg!

söndag!

Söndag eftermiddag, lugn och skön dag! Jag vaknade runt åtta, frukost, städa källaren, skype med mami and dadi . iväg på biltur med Pattrick och dom små. om en timme kommmer Sam och hämtar mig, för att ikväll blir det the premiär för the new moon för min del! Jag längtar! Dock har jag cirka femtio sidor kvar i boken. Men vad jag har kämpat med att läsa klart den! Det var egentligen så att Dave skulle ha ett tal innan filmen visades på filmduken, men han fick en hastig rapport om att åka ner söderut, till St. Louis. Han hade förebrett en hel powerpoint show om hans familj som han tänkt presentera. power point prestentation kommer fortfarande att visas då jag också fått veta att det kommer att vara en bild på mig och pojkarna från halloween, en bild jag dock inte sett än, men hoppas på det bästa! surprise!

Igår vid sju ringde Corinna och frågade om jag skulle med på filmkväll hos hennes granne. Det blev ping pong för hela slanten! Filmen fick vänta! Det var längesen jag spelade ping pong så jag insåg verkligen hur roligt det var! Vi spelade versionen då manspringer runt bordet,  det börjar bli stressigt när det bara är två personer kvar!? YESSS

Nu blir det kort middag, innan jag ska fara iväg på långtur!


Coming home day!

Fredagen den 20 November för fem år sedan kom Nicholas hem till Amerika för första gången! Kvällen har spenderats genom att kolla på filmer, från Nicholas när han var bebis, riktigt bebis. Ätit god middag och " the famous cupcakes" från en företag vid namnet kick ass cupcakes.  Det är så roligt att se hur exhalterad Nick blir av att kolla på alla gamla filmer på honom! Det är svårt att tänka sig in i en situation som hans, men självklart är vi alla bara glada för att finns och mår bra!

Jag fick en kommentar idag vid middagsbordet. " Lina, why are you wearing make up" Från lilla stor Nick.  " I want to look diffrent, ummmm" efter att ha sett grå- beige ut i en vecka, fick han antagligen sig en stor överaskning! Could she look like that! ;(

Blir det New moon på söndag?
Jag vill, vill vill!
Helg = ledig ! underbart!

Jag kom föresten på när jag satt och skrev att ni har ju faktist aldrig sett mitt rum, som jag är väldigt nöjd med! Jag tar en bild imorgon, när jag " städat klart " så att säga! Nu börjar mina ögonlock halvt slockna, klockan är halv tio på en fredag kväll. Här kan man prata om ett lugnt liv!


Tjingeling,

Ända sedan i söndags har jag legat sjuk i sängen i princip, i söndags kom Aunti Nathalie hit och sov över till på måndagen, då gran ( även kallad Barb) hit. Som har sovit här sedan i måndags. Det har varit otroligt skönt och ha en extra hand när det gäller allting, speciellt pojkarna. Vi hade planerat in en massa shopping turer när hon var här, men nu blev det som det blev. Lina, sjuk med fber i sängen. Sicken rolig kamrat!

Imorgon är det fredag igen( Nicholas coming home day ) vilket kommer firas stort, hela släkten kommer hit till fuller terrace! godmat, cup cakes och leksaker kommer att delas ut! Sedan efter allt firande är det helg igen,  inte en enda sak inplanerad i helgen faktist. Vet inte om det är roligt eller tråkigt?  En sak är i alla fall säker. Jag ska sova ut på lördag morgon!

Jag satt och kollade på  biljetter till Miami över nyår, billigaste går på ungefär 400 dollar om jag åker den 28 Dec, hem den 4 Jan, vilket min plan är. Jag har inte bokat in någonting än. Men snart ska jag ta och göra det, något att se fram emot! Jag tänkte på New york först, men samtidigt känns det som att Miami är mer
tillgängligt och ett lättare resmål när man är här om man sklle jämföra med om jag var i Sverige.




Aftonbladets egna artikel.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6152451.ab

Klockan börjar närma sig elva, börjar klockan sju imorgon.!
Night time


Lugn lördag kväll!

Så otroligt skönt med en lugn lördag kväll! Klockan är nu kvart i elva och jag har hunnit med att packa upp saker och ting, städat hela rummet och tagit en lång och skön dusch!

Jag kom runt halv sju efter att ha besökt square one mall för första gången med Anna och norska Ingrid. Om det fanns jul dekorationer där! om om om! Jag hade tagit bilder med kameran och jag bara tänkt till innan jag åkte, att ta med kameran osv.! Efter att jag kommit hem blev middag med familjen då pojkarna stolt visade upp sina ya " hair cuts! " Söta som få var dom! Nicholas har "redo school pictures" på tisdag. Egentligen därför de båda två satsade på en en hårklippning. Efter middagen sattjag och Dave och kollade på Cnn i ungefär en timme, Vet inte vad vi kollade på egentligen. Stora nyheter!

Imorgon är det husvisning igen, som alla andra söndagar under de senaste veckorna! Rummet blir i alla fall rent och snyggt. Men problemet som alltid kommer upp efter husvisningen varje vecka är ju " vart la jag sakerna"  Men man lär ju varje gång. Leta leta leta! Så brukar du hitta dom små sakena tillslut!

Innan jag glömmer! Jag har hittat min nya favorit låt här! som är galet upptagen på radion! lugn och mysigt ska det vara! Den ger en massa härliga sommar känslor och mysiga hemmakvällar! owl City med Fireflies

http://www.youtube.com/watch?v=aI4JLa0hbUw&translated=1

Imorgon flyger Pattrick och Dave iväg till Kalifornien menkommer Gran! Det blir Lina och gran som egentligen heter Barb, men hör Gran hela tiden. Så att Gran får det vara! Under fyra dagar ska vi ta hand om dom små. Jag ser fram emot det ! Kylen är fylld av massa god mat så om det kommer bli mycket mat nu de närmaste dagarna! Det kan alla skriva upp.

inga bilder idag tyvär. Men jag ska försöka ta fler och fler!
Night time!


trött, trött och ännu mer trött!

Dagarna går undan! Efter en arbetsdag ligger jag oftast halvt däckad i sängen, eller ute någonstans. Jag hade planerat på att bli aktivare här på bloggen, men jag lärde mig som sagt än en gång. HA aldrig några planer! Dom har oftast inte fungerat fullt ut för mig!

´Klockan har precis närmat sig tio och mina ögon vill inget hellre än att sova just nu. Men jag ska skriva några rader i alla fall! Helgen var rätt kort, jag var inne i Boston i lördags med Lisa och Klara. -vi kom hem vid åtta, satt och kollade på en film från åttio talet med Pattrick till elva. Filmen kallades Choose me, ja fick höra många bra saker om filmen, men ingenting jag faktist märkte av själv.

Jag har börjat smsa med Ryan nu igen! haha känns som gamla tiden. Ryan var alltså en god vän under 2006 då jag bodde i Asheville, North Carolina. Han bor då kvar där, men vi tog upp kontakten nu igen när jag kom hit, vilket känns jätte roligt! 

Och jag måste berätta, Nicholas, den äldsta pojken som jag tar hand om, är som sagt adopterad från Ukraina och han har en egen " coming home" day , den 20 November. Och då ska det såklart firas på stort! Så att jag åkte på en liten shopping runda idag pch hittade en orange ( hans favoritfärg) Ralph Lauren kofta! Ur gullig! Ralph Lauren här är ju billigt! Calvin Klein underkläder! Det är så otroligt roligt och shoppa barn kläder, något som jag alltid drömt om! drömmen är sann!

NEj nu har jag sagt en massa onödigt prat igen. Bäst att sova!
Gooodnaaaaaattt


saturday!

Jag vaknade kvart över åtta,det var dags för frukost, somnade gjrde jag vid två ( jag hade otroligt svårt att sova efter filmen) sen hade jag en konstig dröm om människor som trodde på en viss bok somnade när de läste just den boken =S,

På grund av mina film tankar saknar jag  två timmars sömn! Klockan är nu tio över tio, runt elva ska jag iväg och byta olja på bilen! Vilken beslutsångest!

Saknar Grekland gör jag också som bara den!
kram på det!

06-11-09

det blev pizza night ikväll hos familljen cassidy-fougere, som alla andra fredagar! efter pizzan blev det färd mot panera bread där vi träffade cirka sex andra tjejer, runt en cirka timme senare bestämde vi oss för att gå på bio! kolla på the box, med cameron diaz som huvud skådespelare! Filmen ska utspela sig i Richmond, Virginia 1976.

Ja måste erkänna att filmen var lite av en besvikelse, början var jätte bra. Men filmen vart väldigt långdragen efter ungefär halva, det var egentligen då jag började fundera på hur lång filmen var egentligen. Ha första gången jag ska betygsätta en film! 3 av 5! Sososo!

Klockan är nu i alla fall 01.03 och jag är redoför sängen, imorgon väntar en ny dag. då jag, Lisa och Klara ska fara in till Bostons huvudstad och leka turister!

Godnatt


Onsdag kväll!

Den första kommentaren jag fick höra när jag gick upp för att ta hand om de små pojkarna kvart över sju imorse var " Lina, did you forget to take off your make up?" från sexårigen Nicholas. Jag hade ju faktist försökt pigga upp mig lite på morgonen med lite mascara runt ögonen. Men ska jag verkligen ta detta svar positivt?

Jag kom precis hem ifrån "the ymca! efter att ha lämnat av Joseph och Nicholas, de hade nämligen sin simträning idag, påvägen hem blev det ett stopp på starbucks där jag köpte en hot chocolate och en walnut banada bread, SOM för övrigt var  riktigt positiv överaskning! Det nyttiga brödet var gott!.

Halloween i Salem är en klass för sig! En underhållande kväll med mycket blandat folk,

 
     

 på söndagen blev det skidskor och shopping hela dagen plus middag på cheesecake!

 




Och jag måste erkänna att jag blev riktigt glad igår, jag satt nämligen och åt middag med familjen cirka en sådär klockan halv sju, min svenska mobil ringer och det  ar Jozephine och Sandra! Jag blev så otroligt glad, tror att det har en viss del till varför denna dag varit så bra! love love love!

Kan inte komma på något roligare och skriva. Dags att gå upp. PTA meeting idag, vilket betyder = jag barnvakt.


RSS 2.0